Menu from Indian Curry
Check out the menu(s)
Menu highlights
Includes dishes that are:
Vegetarian
Starters
Chicken Tikka
Zarte Hühnerfleisch-Stücke, würzig mariniert und am Spieß gegrillt im Tandoor / Tender pieces of chicken, marinated in Spices and grilled on a skewer in the tandoor
Papardam Vegan
Linsencracker mit verschiedenen Chutneys (2 Stk) / Lentil crackers with different chutneys (2 pieces)
Vorspeisenplatte (für ca.2 Personen)
mit Samosa, Paneer Pakora und Salat / With samosa, paneer pakora and salad
Mains
Kadai Paneer
Hausgemachter Indischer Käse zubereitet in Currysauce, Paprika und Zwiebel / Homemade Indian cheese prepared in a curry sauce with peppers and onions
Lamm Rogenjosh
Lammfleisch in würziger Sauce zubereitet / Lamb cooked in a spicy sauce
Murgh Mango
Gegrillte Hühnerbrustfliet in einer feinen Mango-Currysauce / Grilled chicken breast fillet in a fine mango curry sauce
Desserts
Firni
Pudding aus gemahlenem Reis mit Mandeln, Kardamom und Pistazien / Ground rice pudding with almonds, cardamom and pistachios
Gulab Jamun
frittierte Grießbällchen in einem Zuckersirup (2 Stk) / fried semolina balls in sugar syrup (2 pieces)
Sooji ka Halwa (vegan)
Süße Grießmasse mit Ghee (Butterschmalz), Kardamom, Rosine, Nüssen und trocknen Früchten / Sweet semolina mass with ghee (clarified butter), cardamom, raisins, nuts and dried fruits